TACK TILL ALLA SOM GJORDE DENNA DAG TILL BÄST!

Släkt och vänner, denna födelsedagen måste vart den bästa! Tack för alla presenter, överraskningar osv!


BRA BÖRJAN PÅ DENNA DAGEN!

 
Vaknade idag av att det knackade på mitt fönster vid 08.00, går och tittar ut så står Moa och Jonathan där med party hattar, kladdkaka och ballonger! För goa är dom. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duscen och sedan öppna mer presenter. Bilder på allt kommer senare, puss♥

Congratulations to me yeah!

glad tjej, äntligen femton! Känns som jag en rejäl skillnad, känner mig som en ny person! Eller inte.. Det känns som en vanlig kväll där man inte kan sova, ungefär så.
Jaja, morgon dagen återstår och hoppas den blir super!
Grattis till mig och godnatt på er❤


Mar. 28, 2013

Hallåhallå!
Ville först bara säga att jag fyller år imorgon,YEEEY! 15 år, känns bra. Nästa vecka ska jag på moped kurs med Emma. Firas lite smått idag hos mamma och imorgon ska jag firas mer hos mamma och även hos pappa, great!
Nu ska jag ut och käka lite av min failade födelsedagstårta.
Lite bilder från fotograferingen på konfirmationen igår!


25 MARS

Idag har jag varit med Fanny och Vilma, sen såg jag på top model, blev besviken pga vinnaren.. Tyckte hon va rätt dryg och bitchig.
Nu ska en arg tjej sova, puss! Liten kort sammanfattning av dagen bara hihi❤


ASK

 
Om ni undrar något, vad som helst, fråga jag svarar 100% sanning!
http://ask.fm/linalackstrom!!

GÅRDAGENS MYS

Igår kväll så såg jag och Sofia på en film och usch va man grät! Kommer inte på Just nu vad den heter, men skriver ut det sen! Nu sitter jag och väntar på Moa så ska vi gå upp till kyrkan. Efter kyrkan händer absolut ingenting, vet inte vad jag ska ta mig till, hela denna helgen blev en riktig hemma helg.. Ändringar till nästa helg, då är det ju påsk och allt!
OCH JAG FYLLER ÅR PÅ FREDAG, JIPPIE!!!

Ha en bra dag!❤


FALSKA RYKTEN

Nu är jag faktiskt riktigt trött på Uddevalla och alla rykten. Alla i Uddevalla tror på vad de hör och vad personerna det handlar om säger spelar ingen roll. För ett tagsedan skaffade jag ask.fm och jag får nästan bara frågor som lyder: "är det sant att du har rökt på?".
 
För ungefär 2 veckor sedan va jag på ett konfirmationsläger, men jag åkte tyvärr hem på lördagen för jag mådde illa osv och det handlade om att jag inte hade sovit något den natten, jag hade mens och jag hade inte ätit på flera timmar.
När jag kommer till skolan på Måndag går någon och lukar jättemycket på mig, en annan ställer massa frågor och säger att det jag gjorde inte va bra osv. Själv hade jag ingenaning om vad personerna snackade om, tills en person sa till mig att jag och mina vänner hade rökt på på lägret. Det är alltså någon som har gått runt och sagt att vi rökte på. Jag trodde inte det skulle bli särskilt stor grej av det hela så jag tänkte inte mer på saken. Tills en på en annan skola skrev till mig och sa detta, då jag märkte att det spridits sig till en annan skola. Fick flertal frågor på min ask och börjar nu bli riktigt trött på detta.
På riktigt, varför i helvete skulle jag och mina kompisar ha gjort detta? Det är ett falskt rykte, vi är 14/15 år vafan. Ge er! Detta är så osant det kan bli.
Tack för mig!

#school

Glömde blogg igår haha, jag kom hem vid kvart i 10 och så hoppade jag in i duschen och sen i säng!
Idag efter skolan ska jag hem och städs upp på mitt och sen till stan och sola med Lina.
Ha en bra dag puss!❤


PEACE✌

Hej!
Dålig bloggning.. Igen haha! Har inte gjort något speciellt ändå. Idag efter skolan gick jag hem till Moa, vid 3 gick vi till konfirmationen. Efter det hem och åt lite kycklingsallad och som efterrätt blev det fruktsallad.
Ska snart ta bussen till stan med Lina och sola, STORT BEHOV!
Mer bloggning senare, LOVAR puss❤


FILM MED BROR

Mysigt kväll framför en film med Victor!


Godmorgon!

Godmorgon på Er!
Idag blir det endast plugg hela dagen, ser fram emot detta JIPPIE!
Herregud vilken träningsvärk jag har i min mage, kan knappt resa mig ur sängen! Riktigt fint väder ute nästan så man vill ta sig en joggning tur!


Just carry on

Hej!
Jag vet egentligen inte vad jag ska säga men jag kommer kanske inte blogga så bra på ett tag eftersom min laddare till datorn är sönder och datorn är urladdad... Denna helgen kommer bli lätt den tråkigaste på länge eftersom att det ända jag ska göra är plugga typ. Matteprov på tisdag tror jag och jag fattar ingenting och islam prov på onsdag som jag inte börjat plugga på en. Men på söndagkv ska Moa sova hos mig så det blir ju toppen!
Ha en bättre kväll en mig puss hej!❤
Såhär känner jag just nu..:


I'm so glad you are in my life ♥

Hej på er! 
Dålig bloggning, jag vet jag vet! 
Jag ska berätta min vecka:
Måndag: Efter skolan gick jag och Frida hem till Jonathan då han packade sin tränningsväska. Sen åkte vi till stan då jag och Frida gick och solade. Efter det hem till Frida där jag var en snabbis innan jag tog bussen hem. 
Tisdag: Efter skolan åkte jag och Sofia till min mormor där vi sov inatt, inget speciellt hände.
Onsdag: KAOS DAG i skolan mer om det senare.. Kom nyss hem från konfirmation, nu ska jag städa mitt rum och sen dra och träna med Moa! 
Det är det som hänt/händer, mer bloggning senare! Puss♥

Dagens outfit

Topp - Lager 157 // Jeans - Zara // Converse 
Hej på er!
Nu är det lite smått bråttom, om 1 timma ska jag åka och måste packa osv! Inte jätte taggad på detta.. Men det blir säkert kul! Kommer nog inte kunna uppdatera i helgen, men Sofia kanske kan uppdatera lite smått :)
Ha en bra helg så hörs vi senast på söndag! ♥

cinnamon challenge

För er som inte vet vad det är! 
 
Haha.. Jag ska vara riktigt ärlig nu, när jag har sett alla göra "cinnamon challenge" på fb så har jag tänkt: Men herregud.. Fjantar hur svårt kan det vara?! 
Tills jag igår provade själv hemma hos Moa, det var ju så bedrövligt! Det brände ju typ i munnen, jag gör aldrig om det, ALDRIG! 

SJUK TJEJ

Hej på er!
Sjuk tjej idag.. Ska dricka så mycket te jag kan, äta så mycket halstabletter jag kan, ta nässpray och käka glass! Jag måste verkligen med på lägret imorgon. Ska snart börja plugga på No:n som vi har prov på imorgon.. Lär väl även lägg ner lite mer tid på bloggen idag. Känns som det skulle behövas! Ska nog snart hem till Sofia igen och fotas, för de bilder som jag tog sist gång blev riktigt riktikgt dåliga.. 
HAR FÅTT EN DEL KOMMENTARER OM CocoPPa många har sagt att det är virus och att allt på mobilen har försvunnit osv osv. Jag tog bort det, inte bara för kommentarerna utan även för att jag inte använde de. Liten varning bara! :)
Ha det bra♥

you only need the light when it's burning low

Jag och Lina igår!
Hallå där!
Idag slutade vi vid 12, riktigt gött faktiskt! Då gick jag direkt hem till Moa och "hjälpte" henne med lite olika saker. Vid 5 tiden gick jag hem och började plugga lite smått på No! Mår inte bra alls faktiskt, ont i halsen och lite smått förkyld.. Konfirmationsläger i helgen och det får jag verkligen inte missa!!! 
Hörs senare, pusshej♥

RSS 2.0