Who will be there to take my place


Fast i drömmen

Okej, detta med bloggning börjar faktiskt bli ganska tråkigt när jag inte har något att skriva, förutom vad jag gör på dagarna..! Jaja, det ska bli bättring!! Tis- fre ska jag vara med mina kusiner! Så mindre uppdatering under dom dagarna, inte för jag bloggar så mycket längre men! Ha en bra vecka om vi inte hörs mer och börjar Inte se på One tree Hill nu för du kommer bli fast och det är inte bra..! Puss! :)


I'll go wherever you will go

Funderar på att sova, klockan är 03.40 ungefär. Känns inte som jag kommer somna, många tankar i min lilla lilla hjärna! Skolan börja ju om 23 dagar, TAGGA!! nej usch.. Ångest så det skricker om det..! Hoppas ni har haft en bra kväll! Det har i alla fall jag haft, inte direkt det jag hade trott men absolut inget fel på kvällen! Kvällen imorgon kommer ungefär se likadan ut om jag får gissa. Frida och en del till kommer hit runt 2 och så grillar vi lite. Sen på kvällen medans som vuxna drar ner på "Uddevalla kalaset", sjukt fult namn om jag ska vara ärlig. I alla fall medans dom gör det så kanske jag och Frida också drar ner eller så gör vi något helt annat! Det återstår att se, hoppas verkligen detta inlägg kommer kunna publiceras annars sitter jag här och skriver helt i onödan! Fin bild bjuder vi på och ni får sova gott! Godnatt! :)


Hos Frida

Verkligen väldigt fina tjejor!!
Nu sitter jag hemma hos Frida, vi va nyss ute och fotade henne lite. Nu ska vi snart gå ner och bada lite i poolen.
Hörs senare!♥

Mirror

Hej på er!
Idag är det ju inget annat en strand väder right? Jag och Fanny ska snart åka till STRANDEN, sofia stranden. Ni kanske inte fattade det där men Sofia hon tycker inte man kan säga att man ska till stranden för stranden är fin strand med fin sand och fint vatten. Typ som utomlands. Jaja, blogg.se appen har ju inte fungerat så bra för mig, i alla fall inte igår. Skulle publicerat 2 inlägg till, men det gick ju inte så bra.
Bara jag som blir sjukt trött på att ligga ute och sola och sen inte få någon färg alls? Det suger.
Hoppas det går bättre idag!!!!!!
Ha en bra dag! 

Where have you been

Hej! Har legat ute och solat sen 12, typ 1 timma, här hemma hos Fanny ! Men funderar på att dra oss till stranden! det är ju sjukt varmt! Klagar inte! Ha en bra dag!! :)


Love your smile

Hej! Idag gick larmet 07.30 då var det bara upp och åka till mamma och fixa reklamen! Runt 20 över 10 kom pappa och hämtade mig! Idag har jag legat ute och solat, snackade med Fanny en kortis, så imorgon ska jag vara med henne! Mysigt. Medas alla är i Trollhättan får man sitta hemma och Softa! Skulle ju kanske dit med joanna och Alicia men jag tror Joanna är sjuk så det sket sig. Hoppas ni får en mysig kväll! Bild på mina dina vänner! :)


sooooool finally

Ut i solen med mig!! Finally lite sol här!


Film!

Nu har jag och Sofia precis kommit hem efter att ha vart i stan! Nu är det film time, Lol! Ha en bra kväll! :)


soft


Just A Dream

Hej! Idag vaknade jag runt 9, gick direkt upp och duscha efter att jag somnade om. Endast i 5 min dock. Vid 10 åkte vi till Göteborg och skulle kolla en match som började runt 11, men vi struntade i det och åkt till nordstan och kollade lite. Sen runt 4 kollade vi en match och efter den åkte vi hem. Hem och packa och sen upp till pappa! Nu ska jag vara här i ca. 2 veckor! Det blir allt bra! Ska faktiskt försöka sova lite nu är gör trött! Godnatt!


Don't come back for me

 

Soooool! Idag vaknade jag av att Moa var tvungen att göra sina behov. Vid 12 tiden kom jag hem och la mig ute och solade lite. Kom nyss in och ska hoppa in i duschen! Senare ska jag till min mormor som fyller år idag! Grattis till henne!

Ha en bra dag allihop! :)


Godnatt

Med denna snyggingen säger vi godnatt och hörs senare!


I learned to live half alive


Jag och hunden! :)

 

U smile


Sofia för några är sedan :)


Grebbestad


Påväg till Grebbestad


when I stare in your eyes it couldn't be better

hej på er!

Nu sitter jag här och har mumsat lite ben & Jerry glass! Love it! Jag och sofia tog en sväng till torp runt halv 10 och köpte glass och lite dricka. Imorgon ska vi till Grebbestad och blir förhoppningsvis bloggning där ifrån. Ha en fortsatt trevligt kväll/natt!


It's like an angel came by and took me to heaven


Trötta tjejor har nyss sett på never say never, nu ska snart Moa dra Sig hemåt. Så det blir soft hela dagen! Ha det bra!

 

Can I Be The One

hola friendos moa här. har precis kommit hem till linas hus, mycket fint !!! 
Vi ska iaf se på never say never!
Puss & kram
 

Snyggt skal!!

Detta sjukt snygga skalet finns att köpa på: http://www.casestore.se/
Länk direkt till skalet, tryck här!
Stiligt, fräcsh, snyggt skal som borde sitta på alla Iphone´s!
 
 

Be alright

Haha, sofia gjorde typical lina, alltså mig. Finns mer men lägger upp dom senare!


-


As long as you love me

Nu är vi påväg hem, har vart jättebra och jag skulle vilja stanna längre, men det ska bli skönt att komma hem! Fin fina Bilder från när jag sov hos Fanny! :) Hörs Senare!


GODMORGON

Jättetrött tjej ska nu ta sig något att och sen ska hon in i Ullared! Idag är det ju måndag och det betyder att jag ska åka hem idag! Har haft det jättebra alla dagar! Alla bilder på allt som köpt och så kommer ikväll eller imorgon! Nu ska jag försöka väcka Sofia för hon sover just nu som en stock.. Ha en bra dag! :)


Can we just for a night let the stars decide where we belong

En riktigt vacker bild på mig och sofia, godnatt! Imorgon ska jag till ullared och köpa lite onödiga saker som är så onödigt att det är nödvändigt att köpa! Godnatt!!


On the beach

Försöker bli brun!


blogg.se appen funkar!!!

JA! kvällens outfit!


One love

Hemma efter några timmar i shoppingcentret, Entré. Fick mig köpt: Vita Jeans 300:- Svarta shorts 300:- och en tröja 300:-
Helt okej shopping, nöjd är jag i alla fall som hittade shorts som jag verkligen behöver!! 
Bilder blir det nog på tisdag, så tar vi allt på samma gång.
Ikväll blir det nog att äta på Vapiano ikväll igen! 
Ha en trevlig kväll!
 

Entre

Gårdagens mat!  
Nu blir det mer shopping-time på Entre. Förhoppningsvis hittar jag ett par shorts, några linnen/tröjor eller något annat som jag inte behöver.
Bilder på allt blir det när jag kommit hem, alltså till Uddevalla eller om jag inte har något att göra och kör lite bilder  på hotellet.
Puss & kram♥

Tillbaka i Malmö

Vad jag köpte i Köpenhamn: Jeans och en Mascara.
Nu har jag precis tagit ett soft bad efter en ganska skön dag, ingen sol tyvärr! Men varmt har det varit.
Ska byta om till lite finare kläder och sen ska vi ner på stan och käka. Blir pasta och pizza resturang, vapiano.
Ha en mysigt kväll nu!♥

VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!! :D

 
JAG ÄR SERIÖST VÄRLDENS LYCKIGASTE JUST NU!! EFTER 2 ÅR AV VÄNTAN SÅ FÅR JAG ÄNTLIGEN SE HONOM!!! FYFAN VILKEN KÄNSLA!!!!!!!!

tidinställt

mmmmmm, fina tjejor.. 
Som ni ser på rubriken, tidinställt inlägg. Nu är jag kanske överlyckigt eller helt förkrossad... Nu är jag förmodligen i Köpenhamn. Bloggar när jag kommit hem, mer uppdatering är det nog på Instagram: linalackstrom !
Följ följ! 
Ha en bra dag! :)

Framme

Nu är vi framme i Malmö, finally. Vi kom runt halv 3, då gick vi mest runt och kollade hur staden såg ut. Och nu sitter vi och chillar på hotellet. Ska snart ner och käka lite thai mat, mysigt.
Imorgon blir det shopping! Ha det bra! :)
 

Malmö - Köpenhamn

Hej!
Nu sitter vi i bilen igen, stannade i båstad och la oss på beachen lite, men det var ju för jävla molnigt. 
Är framme i Malmö om ca. 1 tim och 30 min. Bloggar mer senare eller imorgon!
Ha det bra!♥

Mer bilder från igår

Älskar dig vännen!♥

Fanny

 
 

grymma låtar ♫


RSS 2.0