The Heat

Igår jag var på bio med Vilma & Lina, vi såg på en komedi film som heter "The Heat"! Den var nästan i 2 timmar och jag tyckte personligen att det var lite för långt.
Trailern har ni nedanför ↓
 
 

Mina ord om skolstarten

 
Hej!
Imorgon börjar ju skolan och jag vill bara gå i ide... Jag är så trött på skolan och har sån ångest inför imorgon!
Jaja, det är ju BARA 4 år var till studenten så jag ska ju inte klaga.....
Men jag har i alla fall haft ett super bra sommarlov, dock kommer nästa sommar bli bättre det kan jag lova!
Det känns så tråkigt att blogga när jag har sådan ful design, typ höstig (dock är det ju typ höst) och gamla bilder osv!
Men snart blir det ändring på det, ska höra med Sofia om hon kan göra en ny så snart som möjligt. Dock hade jag tänkt att byta till fames.se, så blir nog ny design där när jag byter dit :)

Dag 2 i Kalmar/ Öland

Lite bilder från dag 2 i Kalmar/ Öland. Alla bilder är tagna från Öland, Böda.
Mer bilder från dagarna i Kalmar kommer senare idag eller imorgon! Har i alla fall haft super bra dagar och kom hem igår vid 22.00.
Då jag och Sofia bestämde oss för att ta en "spa-kväll", så de blev de.
Gick och la mig  vid 12 tiden, blev dock väckt av att det var några som kom och lös in i mitt rum vid 1-tiden, då kom Lina och David på besök. Det slutade med att jag gick med dom ut och gick lite och kom hem vid 4-tiden.
 
 

Jag har glömt dig en vacker dag

Bilderna ovan är lite av det jag gjort under Juli, den sista bilden är dock från 1 Augusti då jag slingade mitt hår, är alltså påväg att bli blond igen!
 

 
 

NY DATOR!!

Riktigt dåliga bilder jag vet, men de var de ända jag hade tillgång till just nu!
Igår när jag vaknade så sa mamma att dom hade hämtat min dator som varit på lagning. Har inte haft tillgång till min dator på typ 1 och en halv vecka... Men då säger hon att dom inte har kunnat laga den!!!
Jag hade en macbook innan, men nu fick det bli en hp, hade hp innan macbooken.
Det är lite ovant i början för jag är ju mer van med mac  grejer och så, ni fattar det är vissa grejor som är helt olika som när man gör @ tex.
I alla fall, jag kände för en billigare dator denna gången, med tanke på att risken att jag får en ny dator i gymnasiet är ganska stor.
 
 

RSS 2.0