Godnatt-bild

Nu ligger jag i sängen och ska när som helst sova, har en lååååång dag framför mig imorgon, först en riktigt seg skoldag och sen när jag kommer hem mer plugg.. Längtar inte alls efter sommarlov!
Men ska inte klaga för det är ungefär 30 SKOLDAGAR kvar tills sommarlov och 15 "helgdagar"!!!! 45 dagar sammanlagt alltså!
Puss och godnatt! ❤


JUSTIN BIEBER

Detta va det sjukaste jag varit med om, min dröm sen 3 år tillbaka har gått i uppfyllelse! Helt otrolig känsla igår, allt kändes så overkligt, som på film! Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv (menar det till 100%)! Att vakna imorse och gå upp och packa ihop sina grejor och sedan sätta sig i bilen och åka hem va nog det värsta.. Tårarna bara rann utan något stopp.. hehe. Veta att det va över, 100 minuter och sen allt över! Är nu hemma i lilla skit staden Uddevalla och ligger och håller mig uppdaterad på liverapportering från dagens konser!
Länk till de: www.expressen.se/noje/live/justin-bieber-i-sverige---andra-konsertdagen/
Helt sjuk kväll och ni som inte fick biljetter... ajajaj, ni missade verkligen något! ;)
BEST NIGHT OF MY LIFE!!

Vapiano

Underbart god bolognese! Dock ingen super favorit, men den va faktiskt riktigt god. 
Natti ♥

Kaos utanför grand hotell!

Hej på er!
Har åkt förbi Grand Hotell några gånger idag och herregud vad folk det är där! Helt sick, poliser och hela köret! 
Är super taggad inför imorgon, kommer bli så sjukt. Ska senare ta en tur till vapiano och käka lite god mat. 
Idag har vi åkt "skyview", typ som en glasbur på globen, med tanke på att jag är väldigt höjdrädd så va inte den någon höjdare för mig i alla fall! 
Hörs senare ♥

bilder från dagen + shopping


//Vita byxor - dr.denim // svart topp - Bikbok // Klänning - Manhattan // Svarta byxor - dr.denim // Hoodie - Hollister//
Dagen har bestått av gång och shopping här i Stockholm. Ikväll är det vapiano som gäller och imorgon är det åktur uppe på globen i en glaskabin. Bästa Sthlm ♥

Stockholm

Hej på er!
Nu sitter jag här i en gosig velordress och ska snart hoppa in i bilen! 6 timmars bilresa, jippie.. Men helt klart värt det så jag ska inte klaga, om 3 dagar ska jag ääääntligen se justin!!!! Längtar så fruktansvärt mycket. 
Mer bloggning blir det när jag är framme eller någon dag här snart! (beror på om jag har internet)
Ha det bra♥

BILDER FRÅN KONFIRMATIONEN

Tack till alla, hade en sjukt bra dag med presenter och allt! Bilder på vad jag fick kommer senare! ♥

Jag är samma men allting förändrar sig

Hej på er!
Har varit riktigt kass på att blogga, jag vet jag vet.. Men har inte haft någon ork och har inte vetat vad jag ska skriva om osv!
Funderar på att byta till Fames.se, verkar vara mycket bättre med mer besökare. Får se hur det blir med det! 
Idag har jag konfirmerat mig, riktigt kul! Skönt att det är över, men ändå sorgligt. Kommer saknar alla läger och allt. Bilder från dagen kommer senare! Puss ♥

Gårdagens lilla shopping!


GO HELG

Denna helgen har delvis varit den bästa helgen på länge, sen har det ju varit tråkiga stunder och sånt också. Men jag fokuserar mer på det roliga! Här är i alla fall det jag gjort:
 
Fredag/ Min födelsedag: 

Efter jag öppnat presenter (kommer bild på vad jag fick senare) så kom Vilma hem till mig, vid 1 tiden åkte vi till torp och tog en fika. Kom hem igen vid 2 då jag och Sofia tog oss en tur med mopeden. Vid 4 så åkte jag hem till pappa där jag fick mer presenter, där var även Helen, Farmor & Farfar. Resten av kvällen tog jag det mest lugnt. 
 
Lördag:
 
Gjorde nästan ingenting tills klockan blev 6, då jag åkte till Moa där även Vilma befann sig. Jag och Vilma tog en tur till torp köpte lite smått & gott och sedan gick och köpte en pizza. Sedan hem till Moa där vi åt. Gjorde inte sån mycket mer. Amanda, Lina, Sebastian och några mer kom en sväng vid 11 ungefär, så vi gick ut lite med de. Go kväll helt klart!
 
 
Söndag:
 
Kom hem vid 12, då jag hoppade in i duschen och sen tog jag mig en sov stund. Vid 2 tiden åkte jag, pappa & Helen till Min syster där mer släkt och sånt befann sig. Åt lite påskmat och hade det allmänt trevligt. Vid 6/7 åkte vi hem, när jag kom hem tog jag mig en dusch till och packade väskan för att åka till Sofie. Kom till Sofie vid 8, halv 9. Vi bara softade och såg på the human centipede 1 och 2. Somnade runt 3...... 
Måndag:
 
.... och jag vaknade runt kvart i 11 idag pga att NÅGON tog väldigt stor plats i sängen så jag höll på att ramla ut.. Mindre kul.. I alla fall vid 12 åkte jag hem och nu ligger jag här i min säng, rätt trött faktiskt.
Ikväll ska jag nog va med Vilma skulle jag gissa på!

Har planer för nästan varje dag denna veckan, så antligen blir det att jag kommer blogg mycket för jag har massa att berätta eller ingenting för att jag har fullt upp... Det återstår att se, min vecka ser ungefär ut såhär:
Tis: Frida sover hos mig
Ons: Frida + moppekurs
Tors: Kanske sover över med Emma + Moppekurs
Fre: moppekurs + Träffa Vilma, Lina, Frida & Moa
Och så ska jag till göteborg någon dag kanske också, men det är inte helt klart vilken dag. 
 
 

RSS 2.0